קונפי כרישה ממכר

כבר שנים אני מכינה את הדבר הזה, שחוץ מניקוי וחיתוך הכרישה אין פה בכלל עבודה ויש בו 3 רכיבים: כרישה, מעט שום ושמן זית. אה, גם קצת מלח. וכבר פרסמתי מתכון לקונפי דומה אבל שמרכזו בשום. מסתבר, שהגרסה הזו ממכרת את כל אורחי, ולא אכפת להם במה אני מאכילה אותם, בתנאי שיש גם את “הדבר הזה עם הכרישה”.

* קונפי – שיטת בישול של שימור (לרוב בשומן). הבישול נעשה בחום נמוך מאד ולאורך זמן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.