קורן גוד – שדרגו לכם את הנקניקיות

האם נקניקיות זה דבר בריא או לא, זו שאלה שאני מתלבט בה אולי רק פעם אחת בשנה. מצטער עם כל המתחסדים אבל זה טעים.
קורה לא אחת שאני לא מספיק/לא יכול/לא רוצה להכין ארוחת צהריים ולכן לא צריך לעשות הרבה כדי לשים כמה קנקיות בטוסטר בשמן חם.
בטור ה"מפתיע ובריא" של הקווקר במאקו, אני אוהב לחדש ולשלב כל מיני מרכיבים וביניהם הקווקר שהולך ותופס מקום מרתק במטבח שלי.
אחד הדברים המעניינים, שכבר עשינו בבית יותר מפעם אחת, היה הקורן דוג: נקניקיה מצופה בדרך כלל בבלילה שעוברת טיגון בשמן. הנה גרסת הפולנטה והקווקר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.