קינוח פטל קפוא ופירורי פקאן

העולם בוורוד, זה מה שעולה בדעתי לומר כשאני מכינה את הקינוח היפה הזה.קינוח מרשים וטעים המורכב ממילוי של פטל וקצפת בעטיפת פירורי פקאן, כל ביס תענוג והנאה.
הקינוח ניתן להגשה בשני אופנים,קפוא לגמרי או מופשר כרבע שעה מחוץ למקפיא ואז הקינוח הוא מוס פטל, כל אחד לפי העדפותיו.
בימים חמים אלה לטעום מקינוח זה פשוט תענוג עילאי ואפשרות לשאת אותם ביתר הקלה.
לא אכביר במילים, ראו את התמונות המדברות בעד עצמן ורוצו להכין.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.