קיש דלעת וגבינת רוקפור

אחד היתרונות הבולטים של קיש, מעבר לכך שמדובר בארוחה
שלמה בתבנית אחת, הוא שברגע ששולטים בטכניקת הכנת קלתית העשויה מבצק פריך, אפשר
לקחת את נושא המילוי הכי רחוק שאפשר ולייצר אינסוף קישים שונים ומגוונים. זה יכול
להיות קיש הכי פשוט משלל מוצרים שיש לכם ברגע נתון במקרר כולל שאריות, או קיש
משודרג ומתוכנן מראש ממרכיבים שיש להשקיע ברכישתם זמן, מאמץ ולעיתים כסף. בעיקרון
אני אוהבת ומכינה את שני הסוגים.
 לרוב אני קודם כל בוחרת בחומר גלם עיקרי ומוביל ומשדכת לו מרכיבים
נוספים על-מנת שיצרו יחד נבחרת מנצחת של טעמים וריחות. הפעם לכבוד חג
הלווין (Halloween), שחל השבוע ביום חמישי, בחרתי בדלעת. זה אומנ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.