קציצות עוף אפויות עם תירס ובצל ירוק

עוד רעיון לגיוון ארוחות הצהריים או הערב: קציצות עוף אפויות מהירות הכנה (המתאימות גם לילדים), שבזמן שאופים אותן אפשר להכין אורז כתוספת ולחלוט ברוקולי או אפונה. לכ 20 קציצות 1/2 קילו עוף טחון 2 כוסות גרגירי תירס מוקפאים, מופשרים או משימורים 1 בצל, קלוף, מגורר וסחוט מנוזלים 3 גבעולי בצל ירוק, החלק הירוק בלבד, קצוצים 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק חריף (להשיג ברשתות השיווק) 3/4 כוס פירורי לחם 1 ביצה מלח, פלפל שחור לציפוי והברשה פירורי לחם, שמן קנולה אופן הכנה: מחממים את התנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב לעיסה אחידה. יוצרים קציצות בגודל אחיד. מפזרים …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.