רולדת פרג

"הרולדה תירוץ לפרג"

לפני שבועיים העליתי פוסט נרחב עם המלצות חמות על קונדיטוריית מיקי בייקרי של השף קונדיטור מאור כץ ובסוף הכתבה בישרתי כי השף נאות לחלוק עימנו מתכון נהדר של רולדת פרג עסיסיתעם המון פרג ממנה טעמתי והתלהבתי וכעת אנו משתפים אתכם במתכון.

המידות ניתנו בגרמים כיאה לאפייה, המרתי לכם בכוסותוכפות מידה אוניברסליים למרות שבמחשבה ראשונה העדפתי

לא לעשות זאת , משום שאם אתם רוצים ממש הצלחה באפייהמשתמשים במשקל(לא אחת ממליצה למי שאין עדיין לרכוש משקל דיגיטלי קטן למטבח), אך בכל זאת עשיתי זאת.

הרולדות מגולגלות כרולים ארוכים עם נייר אפייה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.