צ'ירשי משודרג

כן אני יודע שאני כבר עובר כל גבול. אבל סלחו לי, מדובר באחד הדברים שאני הכי אוהב למרוח על לחם שחור טרי וחמים (ולא פרוס משקיות שמזכירות לי את המילואים)
נחשפתי לראשונה בעוונותי לצ'רשי בשניצל של כושי בנתניה. אם כבר, אז אהלל ואשבח אותו שיש לו את השניצל הכי טוב בארץ.
כושי שם את השניצל שזה עתה יצא מהטיגון הישר לתור הבאגט ומאפשר לך לבחור עם איזה טעמים זה יגיע. רק מביני עניין יודעים לבקש שתי תוספות חשובות (שלא כוללות את החומוס, החצילים או הסלט) וזה לימון כבוש וצ'רשי. 
(לכושי שניים או שלושה סניפים אבל הוא נמצא בסניף המקורי שלוברחוב פנחס לבון בשכונת נורדאו בנתניה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.