חמאת קוקוס במנות אישיות

הכל התחיל מזה שהייתי צריכה לפנות את הררי פתיתי הקוקוס שנחתו אצלי בבית.
חלק עברו לצנצנות, אולם אז נגמרו לי הצנצנות הגדולות והחלטתי להכין כדורי קוקוס.
כשהתחלתי לטחון את הקוקוס כמו תמיד הבחנתי שהוא טרי בצורה מיוחדת ושממש בקלות הוא הפך לחמאה ולכן המשכתי עם זה והכנתי 4-5 נגלות של חמאת קוקוס בקומבינציות.
עד היום עצרתי את התהליך באמצע, כי הרגשתי שמעבד המזון שלי מתעייף כבר, מזדקן… מה לא חשבתי עליו ומסתבר שהכל תלוי בטיב הקוקוס! כמו בכל דבר, ככל שחומרי הגלם טריים יותר הם מפיקים מנות ומוצרים ברמות גבוהות יותר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.