שאט כפול שניים

 

עוד יומיים ואני על המטוס לאיטליה.בשביל להנעים את הזמן בבלוג למשך שבוע ימים, בכל יום מרגע זה אעלה פוסט עם מנה אחת מארוחה מולקולרית שעשיתי  בשבוע שעבר.את קונספט הארוחה מולקולרית אני כבר עושה כ-5 שנים,משכלל שיטות וטעמים,לאלו שחשקה נפשם למשהו חדש מעבר לים התיכוניות שנתקבעה בכל המסעדות בארץ.

אז,בתחילת הארוחה הוגשו כוסיות שאט עשויות מקרח,ע"י תבניות מיוחדות ליצירת צורתם.בתוך הכוס הגשתי את כדור החמאת קקאו שהצגתי כאן בבלוג כבר כמה פעמים,כדור במעטה דקיק במילוי נוזל קלמנטינה ובכוס מעט חלב קוקוס.
כששותים את כל תכולת הכוס הכדור נשבר ושוטף את הפה בטעמי קלמנטינה וקוקוס….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.