שמרים של קיץ

או: רוגלך שוקולד פשוטים
רוגלך שוקולד פשוטים

כמו שאתם כבר בטח יודעים, אני מאוד אוהבת שמרים. בצקים עשירים בחמאה שממלאים אותם בגודי'ס מכל מיני סוגים תמיד יקנו אותי. תמיד יגרמו לי להרגיש את התחושה הזאת. אבל מה, בצק שמרים עשיר וחמאתי בקיץ הישראלי זה עניין קצת בעייתי. שלא לדבר על קיפולי חמאה. הפעולה שהופכת את בצק השמרים ליצירת אומנות של ממש, הופכת בחום הישראלי לבלתי אפשרית (במיוחד אם אתם כמוני ואין לכם מזגן במטבח)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.