שקשוקת פלפלים אישית

  במתכון הזה הפלפלים הצבעוניים משמשים כלי קיבול לשקשוקה במנות אישיות והופכים את המנה לצבעונית וקיצית במיוחד. לגרסה חלבית ניתן לגוון את המלית באמצעות קוביות קטנות של גבינה בולגרית ועוד רעיונות וטעמים לפי העדפתכם. לפני שמתחילים חשוב לציין כי יש להצטייד בפלפלים גדולים ועגלגלים שיצליחו להכיל את הרוטב ואת הביצה. המתכון התפרסם לראשונה במגזין ״טעימות״ במדור ״מוגש בסטייל״.  ל 4 מנות: 4 פלפלים גדולים רצוי בצבעים שונים, חצויים ונקיים מזרעונים 8 ביצים פטרוזיליה קצוצה/ עלי בזיליקום קצוצים לרוטב העגבניות (ל 1 כוס רוטב): 5 עגבניות 2 כפות שמן זית 1 כפית פפריקה מתוקה מלח, פלפל שחור 1 כפית סוכר (לא חובה) …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.