אוזני המן פריכים

לקראת פורים אנו מוצאים מתכונים מגוונים של אוזני המן, כי איך אפשר בלעדיהם? ואני חושבת כיצד אוכל לגוון ולשבח את העוגיות? הפעם החלטתי להשתמש בשמנת מתוקה במקום במיץ תפוזים בו אני נוהגת להשתמשוהשידרוג העיקרי הוא בזיגוג. הכנתי זיגוג לטבילה לפני האפייה, של חלבון וסוכר היוצרים לאחר האפייה מעטה קראנצ'י קרמלי טעים . מילאתי את מרבית אוזני ההמן בריבת חלב, הוספתי קישור לאוזני ההמן מהבלוג שלי שם יש מלית מעולה של פרג, לאוהבי הפרג. בעוגיות עם הזיגוג ריבת החלב התפרצה מעט החוצה, אך זה לא הפריע לטעם הנהדר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.