קציצות עדשים וירקות על רוטב תרד


יש לי הרבה חברים צמחוניים, למעשה גם אני מנסה לקצץ לאחרונה באכילת מכירים את שני-צמחוני? אז ככה רק במהלך רוב השבוע.
בזמן האחרון התחלתי לנבור במתכונים צמחוניים ומשביעים ואכן חשבתי רבות על קציצות עדשים קלסיות. אך לצערי רוב קציצות העדשים שאכלתי היו או יבשות מידי, או מתפרקות מידי, או עם טעם חזק מידי של עדשים לטעמי.
אני מציגה לכם היום את הגרסה שלי. הקציצות הללו הן הנימוחות ביותר שטעמתם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.