אוכל ירוק חאקי

 לאחר שהתמלאתי גאווה ביום השני שלי ללימודי בישול בתדמור,שזה היה בערך לפני 9 שנים, החלטתי לפנק אותי ואת שירי בארוחת "גורמה" לרגל המאורע, ורציתי להכין סטייק וסופלה לקינוח.יש לציין שעד אז אהבתי לאוכל בכלל ובישול בפרט לא הגיע לשלב ביצוע ברמה גבוהה.את הטאץ' היה,אך יותר מדי התנסות פחות.זכור לי רגעי הבישול הראשונים שלי בצבא(לא בתור טבח בצבא,יש גבול,לוחם גולני כמובן) כשנשלחתי לשמור במוצב שומם והייתי צריך לדאוג לעצמי.אלו הרגעים הראשונים שהכנתי מג'דרה ופתיתים וכל כך הייתי מרוצה מהתוצאה,הבסיס למטבח ביתי.בהמשך,בתור תורן נשלחתי למטבח לעזור לטבח הראשי וזה עוד רגע שעיצב אותי מבחינת הנגיעה באוכל,לא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.