איטליה במלוא הדרה

לכשאני מקבלת הזמנה מגלעד תקשורת להגיע לאירוע – אני כבר יודעת שזו הולכת להיות הפקת-על.מבט חטוף בתפריט  החדש של "ג'ויה" גרם להרמת גבה, פליאה ובסופו של דבר להתרגשות ולשינון היסטרי של כל מרכיביו.הרבה מאוד זמן לא קראתי (אם בכלל) כזה תפריט מפורט ומעניין של מסעדה איטלקית, שממש גרם לי לרצות שהערב יגיע – וממש לצום כל היום.

שינסתי את הפרטנר הקבוע שלי וחככתי ידיים.זה הולך להיות ערב מושחת במיוחד.

על הרשת הזו, "ג'ויה" שמעתי רבות וגם זכיתי לבקר בה, אולם מסתבר שלפני כמה חודשים נעשתה מתיחת פנים – הביאו שף חדש בשם אליאב גולדנברג, שכמו רב אומן לקח את הבסיס של המסעדה (טריטוריה איטלקית כיפית עם עיצוב רומנ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הבולסת חוקרת )

סגור לתגובות.