איך בונים מסעדה 2

רגע קל לפני שאני מציג את המסעדה הגמורה בשלמותה,הנה המשך תהליך בניית המסעדה.
שולחן דמוי בטון עבר התעללות מצידנו לראות שהוא עומד בתקן שלנו,צירים,רטבים,קרמים זרחניים שפכנו עליו בשביל לראות שהוא מתנקה בקלות ולא משאיר כתמים.
לילה שלם השארנו את היצירה הזו כך ולמחרת שטפנו,האמת שהכל ירד…חוץ מהכיתוב של הטוש.
במשך כמה חודשים עשיתי נסיונות לפנצ'טה של טלה,כבשתי נתחי טלה במלח ותבלינים וייבשתי למשך חודש בחדר יין במסה,בשאיפה להשתמש בזה מאוחר יותר.

 גם ניסויים על בצקי פיצה עשיתי,עם הרבה שמרים,עם מינימום שמרים,עם קמח ישראלי,עם קמח איטלקי,עם בירה,עם פחות מיים,עם שמן זית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.