איך לבנות קינוח בשכבות

הקינוח הנ"ל הוא קינוח שיושב אצלי בראש כבר זמן מה ויצא לפועל סוף סוף.
הרעיון של הקינוח הוא ליצור שכבות של מרכיבים שיתנו שכבות של טעמים ויתגבשו לקינוח אחד מבלי להעמיס מרכיבים יתר על המידה ומתבסס בראש ובראשונה על הקציפת תפוח-גרניום שאני מאוד אוהב.גרניום הוא עשב תבלין פחות נפוץ ומאוד ריחני אך יש להיזהר איתו כי עודף ממנו והאסוציאציה הראשונה שעולה ממנו זה מטהר אוויר…

בסיס הקינוח הוא פאד'ג שוקולד שיוצא חם,אגוזי מקדמיה מקורמלים,קוביות תפוח,פרוסות דקות של שומר ועלי בזיל.
הקציפה מוקצפת מעל הכל ומעבר לג'לטין שבקציפה הוספתי מתיל צלולוז שיגרום לקציפה להישאר יציבה גם כאשר הקציפה תיגע בפאדג' החם.
על כל זה הונח…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.