אכילה ריגשית

לפעמים אנחנו לא במצברוח משהו, נכון?
אצלי זה לגמרי בא לידי ביטוי במטבח


בבוקר שרפתי את הקרוטונים שניסיתי להכין (מהלחם שהילדים השאירו)



ואז ראיתי שישנם כמה חצילים במקרר אז חתכתי אחד לריבועים קטנים והקפצתי עם שמן קוקוס
שימו לב שגם פה הם כמעט נחרכו להם. הספקתי לעצור בזמן… יצא טעים!

ואז הכנתי סלט שלא אופייני לי לשעות הבוקר בכלל- עם שומר, צנוניות, בצל והרבה לימון!


טוב, מודה שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.