אפשר גם אחרת

או: קיש ברוקולי עם יוגורט ובצק  על בסיס שמן זית וקמח מלא

קיש ברוקלוי עם יוגורט ושמן זית

חג השבועות מתקרב אלינו בצעדי ענק וכל תוכנית/אתר/בלוג בישול מציעים לנו מגוון אופציות למאפי גבינות מדהימים, אבל מה לעשות, גם משמינים. אין ספק שחג השבועות הוא אימתם של כל הדיאטנים בשל כמויות השמנת המתוקה, הגבינות השמנות והחמאה שמככבות בו ללא רחמים. שלא תבינו שאני מתלוננת, אני מאוד בעד חמאה ושמנת, אבל בכל זאת החלטתי לפרסם את המתכון הזה כדי להוכיח שאפשר גם אחרת. מסתבר שלא חייבים לצרוך כמויות מטורפות של שומן כדי לאכול טוב בשבועות- ויש לי הוכחה לכך בדמות הקיש הזה, שמורכב מבצק על בסיס שמן זית וקמח מלא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.