ארוחה רגילה של יום רביעי

פסטה עם בולונז [צמחונים וטבעונים יכולים ללכת על פסטה עם טמפה בולונז, למשל)

הפעם, לא יודעת למה, החלטתי להכין את הרוטב טיפה'לה אחרת. במקום לחתוך בצל ועגבניות גירדתי אותן על פומפיה.
יש פשוט ימים שמזמינים תהליכים קצת אחרים, ארוכים מעט יותר

זה תרם לרוטב חלק מאד (בלי חתיכות של בצל כמו שהקטנה רצתה)

יצא יאמי!

נכון, איילה? [מהתמונות האומנותיות של רפאל]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.