ארוחה של צנוניות וחומץ בלסמי

יש ארוחות כאלה שאפשר להסתכל על המנות בהן מכמה זוויות.
הפעם יצאו לי שתי זוויות מוצלחות: זו של הצנוניות וזו של הבלסמי.
תיכף תבינו.

למנה הבשרית השתמשתי בנתח אסאדו שהכנתי ערב לפני כן בתנור עם ירקות.
נשאר ממנו נתח לא קטן, אז פרסתי אותו לפרוסות דקות, כמו רוסטביף והשארתי ליום שאחרי.
מניחה שאפשר להתחיל להכין את המנה הזו מאפס, עם נתח שמתאים לבישול קצר יחסית, כמו שייטל, לב, כבד ואחרים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.