בבקה

העיסוק בשמרים קסם לי מאז ומתמיד, אני מכינה עוגות שמרים באורח קבע, לחמים ולחמניות מסוגים שונים , מתכונים שלמדתי בקורס הקונדיטוריה, מתכונים שפיתחתי בהשראת אלה שאני מכינה שנים רבות, מתכונים של אמא ומתכונים של חברות מיוחדות.
והנה בינואר 2012 השתתפתי בסדנא אצל "מאיר השמן" הוא מאיר שואף המארח שפים המנהלים סדנא בהתנדבות כחלק ממפעל הזנה עבור ילדים נזקקים, ובסדנא התארחו אבנר לסקין ואדי מזרחי בנושא אוכל שוקוהחגיגה היתה באמת גדולה וטעימה.השף קונדיטור אבנר לסקיןהגדיל לעשות והכין בבקות ענקיות וריחניות,ומאז אני פשוט מכורה להן ומכינה אותן באורח קבוע ותמיד הן תופחות וענקיות. מקילו קמח אני מקבלת 4 בבקות .
הש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.