בולונז הבית שלנו

בולונז הבית שלנו פשוט כל כך כל כך טעים שאני חייבת לשתף אותו כאן.
כאן יש את המתכון המקורי שנמצא באתר דיי מתחילת דרכו.
ואני רוצה רק להוסיף שכבר לא מעט זמן אני מכינה את הבולונז עם שילוב של בקר טחון מעורב (עגל וטלה) אם יש לי את האפשרות, ועם לב בקר טחון.
בד"כ ביחס של 1 ק"ג טחון מעורב ו- 1/2 ק"ג לב טחון.

זה פשוט מעדן!!! הלב מוסיף המון טעם ו……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.