בורקיטס תרד טרי

אז… יש לכם זמן פנוי, ובא לכם לעבוד קשה, אבל להרוויח ריח מדהים של בורקיטס, ארוחת צהריים של אלופים והרבה כבוד מהסביבה? המתכון הזה הוא בשבילכם.
כדאי לקרוא את המתכון עד הסוף קודם.

בורקיטס במילוי תרד טרי-שימו לב, מכינים את הבצק יום לפני.
בצק פריך ( הבצק מהבלוג "מסביב לשולחן" הנפלא, עם שינוי שלי)
4 כוסות קמח מלא
קורט מלח
1 אבקת אפייה
מעט סוכר
100 גרם חמאה רכה
חצי כוס שמן קנולה
מים לפי הצורך (השתמשתי בכוס וחצי)


מערבבים חומרים יבשים, ומוסיפים להם את החמאה, השמן ומים לפי הצורך שמוסיפים בהדרגה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נבטים       )

סגור לתגובות.