עוגיות מדעיות

הכל התחיל מיום ההולדת 70 לבוס שלי. אירגנו לו כאן מסיבת הפתעה "צנועה" במונחים אמריקאים, את המסיבה המפוארת ערכו לו ליום ההולדת 65. הפעם הארגון היה על ידי אנשי המעבדה, אני הרמתי את ידי אל על כשהיה צריך להתנדב ל"ועדת אוכל" אך יצא ולא ראו אותי. במקומי נבחרה בחורה שכל מה שהיא מבינה באוכל זה קניה בקוסטקו ומכאן שהיא באמת לא מבינה בתחום הזה כלום. אני התנדבתי להכין את העוגה אך מאחר ואותה הוחלט לבסוף להזמין בקוסטקו הכנתי עוגיות בנושא מדע. עוגיות חמאה עם ציפוי רויאל אייסינג – ציפוי של אבקת סוכר וחלבון שמתקשה באוויר, כזה בשלל צבעי הקשת ה"לא טבעיים"….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.