ביסקוטי שקדים

עוגיות קלות הכנה וקלות מרכיבים ,מתפצפצות וטעימות מאוד ממשפחת המנדלברוייט, קנטוצ'יני ועל כך כבר כתבתי לפני כן ותוכלו לראות זאת בקישור הבא:מנדלברויט.הביסקוטי שקדים, ללא שמן או חמאה ובכל זאת נוצר בצק נוח ונעים לעבודה , למעוניינים ניתן להוסיף 1/4 כוס חמוציות ללא סוכר.
שימו לב שיש שני שלבים באפייה תחילה אפיית גלילי הבצק ולאחר מכן הוצאת הגלילים האפויים חלקית, פריסתם ואפייה נוספת ועם זאת די מהר אנו מקבלים עוגיות טעימות ופריכות, שאינן מכבידות .
ביסקוטי זה מוצע עם שקדים, אך ניתן להוסיף תוספות שונות כחמוציות, פיסטוקים וכד', לבחירתכם.
אל תתפתו להמשיך באפייה, לאחר הצינון העוגיות מתקשות.

איחוד הבצק וגיל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.