ביקור בעב בשר

אני,לרוב אוהב לאכול במסעדות שף,כאלו שירגשו,יאתגרו את הלשון וישאירו חומר למחשבה.
אבל ברור שגם מידי פעם גם אני צריך לטרוף איזשהו נתח גדול,עסיסי ושומני של בשר איכותי בלי שום התחכמות ואובר יצירתיות.
הגעתי השבוע ל"עב בשר" שברמת החייל(הברזל 34).
המסעדה חיננית במיוחד וגם ריחנית במיוחד,כי בכניסה הציבו סלסלה עם גויאבות שהפיצו את ריח הבושם הנפלא שלהם.
רק אחרי שנכנסתי למסעדה ששם קיבל אותנו אילן הבעלים בזרועות פתוחות,הבנתי את פשר הגויאבות.
מסתבר שאילן הוא קיבוצניק ורצה להתביע את חותם הישראליות שלו במסעדה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.