ביקור בצפרה

כמיטב המסורת,אנו,כל הסו שפים של מסה שאוהבים לחגוג במסעדה פעם בכמה זמן,התקבצנו בצפרה לחגיגת דגים נאים שאנו כה אוהבים,לדגום גם קצת בשר,דגים וקינוחים.

בצפרה היפהפיה,שולחנות גדולים ומרווחים עם ספות נוחות שכיף לשבת,התרווחנו לנו והתחלנו בהזמנת מיצים.
המיצים בצפרה נהדרים-ממיץ קוקוס שהוא מעין ברד בטעם קוקוס עז עם רסק קני סוכר,או לאסי מנגו מרענן וגם מיץ סלק,ג'ינג'ר ותפוח טעים מאוד.

התחלנו בכך שלקחנו כמעט את כל תפריט הדגים הנאים,שמונה במספר.


סשימי קצוץ בציר דאשי וטוביקו

סלמון בוהק ממרינדה של תמצית היביסקוס עם קרם ווסאבי ואדממה,סשימי נהדר.

יילו טייל יחד עם טונה,פונזו בצלים וכדורי אורז,
יילו טייל עם סוית הדרים ב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.