בראוניז כשרים לפסח עם לוטוס ובוטנים מלוחים

אני ממשיכה בתרומתי הצנועה להיערכות לקראת פסח 2016, ובהמשך לעוגה הקודמת נשארת, אם יורשה לי (איזה כיף שאני מחליטה), בטעם השוקולדי האהוב. לימודיהקונדיטוריה חשפו אותי לאינספור טעמים חדשים ומרגשים, ואחרי שטמפררתי קילוגרמים של שוקולד וגם טעמתי את כל התוצאות, חשבתי שזהו זה, אני והשוקולד כבר לא.
אבל הלימודים הסתיימו, וכמו טטלה חזרתי אליו, לטעם שעבורי כנראה לתמיד יישאר מספר אחד. ואיזה כיף שבפסח אסור להשתמש בקמח, וזה אומר שאפשר לתת לשוקולד את התפקיד הראשי והבלעדי! כאמור, בבראוניז האלה אין קמח. אבל אין גם תחליפים, כמו קורנפלור או קמח תפוחי אדמה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.