בראוניז שוקולד עם קרם לימון

אם יש משהו שאפשר להגיד בוודאות על סמך ניסיון העבר, זה שכשנטע באה אליי, לא משנה מה נכין – תמיד התהליך יהיה כיפי, התוצרים טעימים והתמונות מהממות. עד היום הכנו יחד, כלומר אני הכנתי, ונטע צילמה, את עוגת השוקולד עם קצפת ודובדבנים ואת גאלט המשמשים. כצפוי, המפגש האחרון לא היה יוצא מן הכלל.
החלטנו לשלב בין שני טעמים שאנחנו מאוד אוהבות, והכנו בראוניז שוקולד עשירים עם קרם לימון חמוץ-מתוק שמוציא את השוקולדיות החוצה בבעיטה חזקה.
מעבר לפרגון לחיך, אחד היתרונות הנוספים של ערבוב טעמים, צבעים ומרקמים שונים הוא בכך שאפשר ממש "לצייר" על פני עוגה, כאשר שוקולד הופך לקנווס ורקע נפלא.
הבראוניז האלה ממש פשוטים להכנה: …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.