עוגת שוקולד, פקאן ופרלינה

עוגת שוקולד, פקאן ופרלינהאחד מחומרי הגלם האהובים עלי ביותר בקונדיטוריה הוא מחית פרלינה. זוהי מחית אגוזי לוז מקורמלים במרקם של זהב נוזלי ועם ריח מטריף. כשטועמים מהפלא מגלים שמדובר בחומר גלם מסוכן ממש, ובאמת שקשה מאוד להסתפק רק בטעימה קטנה. העוגה הבאה נותנת מקום של כבוד למחית פרלינה ומשלבת אותה עם שוקולד ופקאן. היא מתקבלת חגיגית מאוד הודות […]

הפוסט עוגת שוקולד, פקאן ופרלינה הופיע ראשון בעוגיו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.