לחם פודינג עם דובדבנים ושוקולד בציפוי סירופ מייפל

לחם פודינג עם דובדבנים ושוקולד בציפוי סירופ מייפל

כמעט תמיד נשארת לי חלה מיום שישי יכול להיות אפילו שבתת מודע אנחנו קונים חלה אחת אקסטרא רק בשביל שהיא תישאר ואז אפשר יהיה להכין ממנה את המעדן המדהים הזה שנקרא לחם פודינג.

בבסיס לחם פודינג זה לחם יבש שנשאר (בדרך כלל בריוש) חלה, לחם לבן, כל לחם שנשאר, טבול בחלב עם תוספת של תערובת ביצים שמנת וקצת סוכר ויוצאת ממש עוגה מדהימה. אני שידרגתי וזאת התוצאה.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies – The best things in life )

סגור לתגובות.