בריוש השנה,בראש השנה

ראש שנה בפתח וכולם במתח,דואגים לבישולים,עומלים לקראת הערב המדושן והענוג שפותח את השנה.
אני לעומת זאת דאגתי להכין בסך הכל עוגת דבש(כי חייב,ראש השנה)וגם בריוש שהתחשק לי מאוד.
הבריוש אוורירי,עוגתי,עשיר וטעים ביותר.בשביל להרגיש צרפתי באמת הכנתי יחד עם הבריוש ריבת חבושים וריבת תאנים ביין אדום.שנה טובה ושובבה לכולם,שנה מלאה וגדושה חוויות.

בריוש-

חצי קילו קמח לבן
70 גרם אבקת סוכר
100 מ״ל חלב
20 גרם שמרים
5 ביצים
175 גרם חמאה
15 גרם מלח

לשים במיקסר את הקמח עם החלב,סוכר,שמרים ו4 ביצים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.