גאלט משמשים ושקדים

גאלט הוא מאפה צרפתי – מעין עוגה כפרית פתוחה, קיצית, קלילה וכיפית. בעבר הכנתי גאלט מקמח מלא ושיבולת שועל במילוי ממרח לוטוס, אגסים ושקדים. הפעם התפקיד הראשי שייך למשמש, אחד מפירות הקיץ האהובים.
אם חסר לכם בעין קצת לבן, זה כי גם את המתכון הזה צילמתי יחד עם נטע. יותר נכון – נטע צילמה, ואני הכנתי, דגמנתי ידיים בזויות בלתי אפשריות וניסיתי להחזיר את הבית למצבו הטבעי 🙂 לפני כמה פוסטים יכולתם לראות את פרי שיתוף הפעולה הראשון שלנו – עוגת שוקולד חגיגית עם קצפת, ציפוי שוקולד ודובדבנים. ובקרוב יגיע מתכון חדש נוסף ויש לומר מרגש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.