גלידת בננות מקורמלות ופיסטוק

קבלתי את ההשראה להכין את הגלידה הזו מפוסט שקראתי ולא הצלחתי לשחזר אח"כ.
זה קורה לי לפעמים, אני קוראת פוסט ונראה לי שהוא לא משהו שצריך לתפוס את תשומת לבי יותר מדיי (כי אני כבר עושה את זה, כי אני לא אעשה את זה, כי לא בא לי על זה…) ואז אני פשוט מוחקת אותו. ואחרי כמה דקות/ ימים/ שבועות אני נזכרת שפוסט הזה ומתבאסת שלא שמרתי אותו, או שלא סימנתי לי אותו
זה בדיוק מה שקרה לי עם הפוסט הזה…

במקור זו הייתה גלידת בננות מקורמלות עם אגוזי לוז.
אני שאלתי את הרעיון ושיניתי אותו קצת

במחבת מחממים שומן לבחירתכם (קוקוס, חמאה, גהי)
מוסיפים עיגולי בננות ומערבבים
הן הופכות מקורמלות והריח בבית………

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.