דון יפני

בגלל מזג האוויר בחוץ הדומה למרק נזכרתי במרק אחר, מארץ אחרת, באקלים לגמרי אחר. למרות שקיץ, אני עוד חולמת על הראמן הנהדר שאכלתי בניו יורק בטוטו ראמן. יכול להיות שהתלוותה לו הילה מיוחדת בגלל שחיכיתי למרק הזה למעלה משעה בקור מקפיא בניו יורק המושלגת. אני לא פוסלת את האפשרות הזו, אבל בטוח שהוא היה מאוד טעים מאוד וחימם להפליא את הגוף.

עוד קודם למרק הזמנו מנת פתיחה קטנה – דונבורי של טונה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.