הדובדבן שבקצפת (והשוקולד)

לא זכור לי שדובדבנים היו כל כך בזול בארצנו אי פעם. אולי האקזוטיות היחסית של הפרי הזה או אולי המחיר, מה שבטוח הוא שדובדבנים הפכו ללהיט בזמן האחרון אצל הגרגרנים. גם בסופרמרקט תמצאו דובדבנים, אבל אלה שבשוק הם אדומים ומתפוצצים מרוב טעם. אגדה! ביום שישי ערכתי ביקור שגרתי בשוק האיכרים בנמל תל אביב ובלי להרגיש, המקרר שלי מאשפז כעת 2 קילו דובדבנים. ברור שבראש ובראשונה הם מיועדים לנשנוש, אבל מתחשק להכין מהם משהו מעבר לכך….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.