החמץ הראשון שלאחר הפסח – קוסוקוס של פריקי עם ירקות שורש

היום האחרון של פסח הוא לא פחות עמוס כמו היום הראשון. זהו השלב שהחזרנו את "המטבח" שלנו למצב פסח לאחר שהחלפנו את כל כלי החמץ בכלים הכשרים לפסח והעברנו אותם שוב לאחסנה עד לשנה הבאה.
כל זה לא מנה מאתנו לטעום פיתות חמות שנאפו זה עתה וגם בער בי להכין את החמץ הראשון שלאחר החג.
לשמחתי, חבילת פריקי הצליחה לעשות לי את זה וכך ב12 בלילה, כשאנו מסיימים לחליף בין "קודש לחול" הכנתי לנו ארוחת לילה של קוסקוס פריקי עם ירקות שורש.

קוסקוס פריקי
רשימת קניות:
2 כוסות פריקי מושרה במים למשך 20 דקות, שטוץ ומסונן.
3 גזרים חתוכים גס
1 ראש שיני שום מפורקים לשיניים עם הקליפה
400 גרם פרגיות עוף (ירך ללא עצם) חתוך לקוביות גסות
1 סל…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.