מוס שוקולד ואגוזים טבעוני

אני חייבת להיות כנה איתכם, המוס הזה התחיל את חייו בתור פאדג׳. כלומר, כשתכננתי להכין אותו, זה מה שהיה לי בראש: פאדג׳ שוקולד טבעוני עשיר עם אגוזים. אבל הסיפור הזה הפך להיות סרט הוליוודי של ממש: עם רעיון, טויסט בעלילה, גיבורה (אני, ברור) שמצילה את המצב וכמובן סוף טוב. 
הבעיות  התחילו  כנראה כבר ברעיון ״הטבעוני״, שכן החלטתי להכין את הפאדג׳ על בסיס חלב (נוזל) קוקוס במקום שמנת מתוקה. עד עכשיו אני לא לגמרי בטוחה מה השתבש: אולי בדיעבד הייתי צריכה להשתמש בקרם קוקוס?
אבל הפאדג׳ שקפא כל כך יפה במקפיא ואפילו שרד את הצילום הראשון (והיחיד…..

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.