הירושלמית של אביב

כל שף מסתבר,עובר הרבה גלגולים בקריירה שלו, שבו הוא לרוב בהתחלה רוצה להראות כל מה שהוא יכול,מניח הרבה דברים על הצלחת,מפציץ את כל מה שלמד ואז לאט לאט מתמתן,3-4 מרכיבים בכל מנה,המנות יותר פשוטות ונגישות ואחרי כל זה פותח משהו עממי,משהו שבתכלס מדבר אליו ולקהל סועדים גדול.זה קרה לאייל שני מ"אוקיינוס" עד ל"מזנון",רושפלד עם "רושפלד" היקרה והיוקרתית  ועכשיו "הרברט סמואל" הנגישה והים תיכונית ועכשיו אביב עם "ירושלמית".
ה"ירושלמית" פתוחה כבר כחודשיים שלושה ואני ברוב חוצפתי עדיין לא ביקרתי שם(עד לשבוע זה),עובדים קשה ,מה לעשות?
ה"ירושלמית" היא דוכן של אוכל של אמא בפיתה.אורז בפיתה,חריימה בפיתה,קציצות…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.