העולם על פי פייר ארמה: קינוח מונטבלו וכיפות פלניטוד

מונטבלו Montebelloפייר ארמה הוא אחד האנשים שהכי השפיעו עלי בתחום הפטיסרי, אם לא המשפיע מכולם. רמות הדיוק, ההקפדה, שילובי הטעמים והיצירתיות הבלתי נגמרת שלו, מעוררים בי השראה בצורה יומיומית של ממש, ומבחינתי אין ביקור שלם בפריז ללא אכילה של לפחות 2-3 קינוחים שלו והשתאות מול הויטרינה הצבעונית והמפתה שלו. את דביר יצא לי להכיר דרך הבלוגוספירה, […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.