זיווג משמיים

או: מאפה שמרים עם סוכר וקינמון לרגלפתיחת הבלוג

 
אני ח-ו-ל-ה על מאפי שמרים מכל המיניםוהסוגים ולכן היה לי ברור שהרשומה הראשונה בבלוג תהיה מתכון של מאפה שמרים כלשהו.


לאחר מחשבות רבות והתייעצות עם החציהשני שלי נבחר מאפה השמרים הזה להיות הפוסט הראשון בבלוג. מדובר במאפה פשוט אךטעים בצורה יוצאת דופן, שמשלב סוכר וקינמון בצורה מושלמת. ישנם טעמים רבים אשרנועדו להיות מזווגים יחד כמו עגבניות וריחן, טונה ולימון כבוש, גבינה ושוקולד לבןוכמובן קינמון וסוכר שמבחינתי הם ממש זיווג משמיים- מסוג הטעמים אשר משתלבים יחדבהרמוניה מושלמת ויוצרים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.