זמן ללמוד שוקולד

השוקולדים האלה מוציאים ממני את כל המתוק ולמה?
אם שמתם לב, כבר כמה ימים מסתובבים פה כל מיני קונדיטורים עם מבט שוקולדי מזוגג בעיניים. אם נדייק, חכו כמה ימים ותראו איך תפריטי הקינוחים במספר מקומות מכובדים, משנים את צבעם וצורתם לתפריטים חדשים, מקוריים וטעימים להפליא.
אם שאלתם עצמכם איך זה קורה ומה אירע, אז הנה התשובה.
ולרונה, VALRHONA, יצרן שוקולד צרפתי, הנחשב לטוב בעולם, ממוקם בחבל ארץ ליד העיר ליון שבצרפת וובבעלותם הם מחזיקים בית ספר נודד בכל רחבי העולם שמעביר סדנאות לימודיות בלמעלה משישים מפיצים ברחבי העולם.
השוקולד של ולרונה, מגיע בעיקר כחומר גלם לקונדיטורים מקצועיים בצורת טבליות עגולות והוא …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.