חזה עוף ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות

 Nile perch fish baked

"יששששש!", הם היו צורחים כשהייתי מגלה מה אוכלים היום לארוחת צהריים. ככה שנה אחר שנה, הגן הפך לכיתה בבית ספר, בית הספר היסודי הפך לתיכון, התיכון הפך לטירונות, הטירונות הפכה לבגרות. הרבה שנים עברו מאז, הם עדיין מתרגשים מהטעם המוכר, מהבישול של אמא, מניחוחות של בית, למרות שכבר טיילו בכל העולם, ואני? אני לא מפסיקה להתרגש מהם.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: דף הבית )

סגור לתגובות.