קציצות, אורז, ירקות מוקפצים

ארוחה מהירה.
אם אני הצלחתי להכין אותה במטבח הפצפון של הקרוואן בפחות מחצי שעה, קטן על כולם

אורז, זה אורז, לא צריך להסביר, נכון?
אם כן- כי לכל אחד יש את הדרך שלו להכין אורז- תנו סימן ואכתוב בפוסט נפרד

לקציצות:

חומרים

1/2 ק"ג בשר בקר טחון
בצל ירוק קצוץ (חלק ירוק), פטרוזיליה קצוצה- ככה וככה
שן שום גדולה קצוצה
מלח, פלפל, קארי
כף של רסק עגבניות (במקרה היה לי, אפשר גם בלי)
שמן קוקוס לטיגון

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את הבשר, הירוקים, השום והתבלינים.
כדאי לערבב היטב בידיים, כדי שהכל יתלכד היטב.
האפשרות היחידה עבורי בקרוואן היא לטגן את הקציצות. בעצם גם להכין ברוטב, אבל זה ייקח יותר זמן שאין לי תמיד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.