חטיפים טבעוניים עם שיבולת שועל, חמאת בוטנים ושוקולד (ללא אפייה)

כבר כמה חודשים לא יצא לי להשתתף באתגרים של מנטקה לבלוגרים: פעם בגלל חומר גלם שלא עשה לי את זה, פעם עקב החופשה בחו"ל. עכשיו אני בארץ, וחומר הגלם שנבחר החודש – שיבולת שועל – ממש מוצא חן בעיניי, וברוחו גם מתאים לחג השבועות המתקרב. מה גם, מזמן ראיתי ברשת את המתכון הזה ושמתי עליו עין. החלטתי להכין את החטיפים בגרסה הטבעונית כדי לבדוק אם הם עדיין "עובדים" ללא מוצרי חלב. רמז – הם עובדים מעולה, אפילו קצת יותר מדי טוב! אבל אתם כמובן מוזמנים להכין את הגרסה החלבית המקורית אם זה מה שלבכם מבקש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.