חיתוכיות תמרים ושוקולד

הנה מתכון לחיתוכיות טעימות לחג המתקרב…תהנו.♥








המצרכים: 
לבסיס:
¾ כוס אגוזי מלך
½ כוס סוכר
½1 כוסות קמח מצה לעוגה
3 כפות אבקת קקאו
150 גרם חמאה (או מרגרינה בלי מלח), חתוכה לקוביות
3-4 כפיות מים
למלית:
¾ כוס סוכר
3 כפות אבקת קקאו
¾ כוס מים רותחים
75 גרם חמאת חמאה (או מרגרינה בלי מלח), חתוכה לקוביות
100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
250 גרם (בערך כוס) ממרח תמרים
4 ביצים גדולות
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות ברנדי או רום
אבקת סוכר לעיטור

אופן ההכנה:
1. משמנים תבנית מלבנית 23×35 ס"מ ומרפדים אותה בנייר אפייה. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.