קראמבל בננה ותמרים על בסיס קמח שקדים וקוקוס

במקור הכנתי את זה למוצאי יום כיפור, בהשראתה של ענת פרנק סלמי.
היום חברה שאלה אותי על קראמבל עם קמח שקדים ומדיי פעם עולה המתכון הזה שוב בקבוצת הפייסבוק שלי.
אז החלטתי לתקן את המצב ולהנגיש את המתכון הזה כך שלי יהיה הכי קל בעולם למצוא אותו כשאחפש לתת לאחרים.

המתכון הזה אפילו כשר לפסח, מתאים לנמנעים מגלוטן, לאוכלי הפליאו וגם אפשר לטבען ולהכשיר אותו- בקיצור מושלם!



5 בננות חתוכות לעיגולים ו-2 תמרים קצוצים

שוקולד מריר מגורד מעל

קראמבל:
1 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח קוקוס
2 כפות דבש (סילאן, מייפל גם הולכים)- טבעיים, כן? בלי תוספות סוכר למיניהם
3 כפות חמאה קרה חתוכה לריבועים
מערבבים היטב ביד

שופכים מעל הפירות ומהדקי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.