חלות ולחמניות עם סולת עם בצק מקדים סיני

Challahs and Rolls with Semolina flour – Tangzhong method
החלה הוכנה בצורת לב – ליום האהבה – ט"ו באב תשע"ג


חלות ולחמניות עם קמח מעורב בסולת
רכות ואווריריות


הלחמניות האלה הוכנו כשנתיים לאחר פרסום הרשומה המקורית


את הבצק המקדים של החלות והלחמניות האלה הכנתי שוב בשיטה הסינית –
שיטת TANGZHONG
השיטה הזאת מופצת יותר ויותר בזמן האחרון, ויש לזה בהחלט הצדקה.

תמונת חלת הלב עם קישור לרשומה מופיעה גם באתר
DISHFOLIO

פרטים נוספים »

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: משהו מתוק )

סגור לתגובות.