חלת דבש עם תפוחים וצנובר

לקראת ראש השנה אני אוהבת לבצע ניסיונות על עיצובי חלות חדשים. בסיס המתכון די זהה משום שלאחר אפייה בת שנים רבות כל כך הגעתי לכמויות המצרכים המוצלחות בעיני ואני שאינני שוקטת אלא אוהבת לגוון מנסה בכל פעם תוספות מעניינות, משנה את הצורה ולעיתים מעט בחומרים.
בכל מקרה כאשר הכנתי את החלה הזו ראש השנה עמד לנגד עיני ולכן שילבתי דבש וחליטת תפוחים שנשארה לי מעוגת הסיידר קינמון שהכנתי לאחרונה ואהבתי את שילוב הפירות בעוגה.
לסיום הברקתי את העוגה בציפוי סילאן ולדעתי חלה זו יכולה לפאר כל שולחן חג.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.